Επιλογή Γλώσσας

Οδηγίες εγγραφής στο site

Για να εγγραφείτε στο site μας,

πρέπει να ΜΗΝ έχετε εγγραφεί ξανά και να διαθέτετε Email address.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Πιέστε στην επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού» (Περιοχή Σύνδεσης. επάνω και δεξιά της οθόνης, τελευταία επιλογή). Θα σας παρουσιασθεί η οθόνη εγγραφής για να γράψετε τα στοιχεία σας. Αποτελείτε από το τμήμα «Εγγραφή Χρήστη» (Συμπληρώστε υποχρεωτικά (*)) και το τμήμα «Προφίλ Χρήστη» (Συμπληρώστε Προαιρετικά)
  2. Στο πεδίο   «Όνομα: *»   γράφετε το Επώνυμο και Όνομα (Στα Ελληνικά)
  3. Στο πεδίο   «Όνομα Χρήστη: *»    γράφετε το Όνομα (Στα Αγγλικά, Greeklish) με το οποίο επιθυμείτε να συνδέεστε στο site. Προτείνεται να γράφετε το πρώτο τμήμα του Email σας.
  4. Στα πεδία   «Κωδικός Πρόσβασης: *»  και «Επαλήθευση Κωδικού: *»γράφετε το κωδικό με τον οποίο θα σας αναγνωρίζει το site κατά τη σύνδεση. 
  5. Στα πεδία   «Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: *»  και «Επαλήθευση Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: *» γράφετε το Email σας. 
  6. Τα πεδία του τμήματος Προφίλ Χρήστη είναι προαιρετική η συμπλήρωσή τους. (Παρακαλώ συμπληρώστε εδώ (σε όποιο πεδίο θέλετε τη σχέση σας με το 9ο ΓΛΑ)
  7. Πιέστε την επιλογή «Εγγραφή» (κάτω από το τμήμα Προφίλ Χρήστη) και τελειώσατε με το πρώτο στάδιο εγγραφής.

Μην προσπαθείτε να συνδεθείτε αμέσως (με τα παραπάνω στοιχεία). Η διαδικασία αυτή ήταν αίτηση εγγραφής η οποία πρέπει να εγκριθεί.

Όταν εγκριθεί η αίτησή σας θα λάβετε στο Email σας σχετικό μήνυμα. Τότε μπορείτε να συνδεθείτε. Την πρώτη φορά σύνδεσης θα δείτε τα στοιχεία του προφίλ σας για επιβεβαίωση ή Επεξεργασία (Αλλαγή τους). Τις επόμενες φορές θα συνδέεστε κανονικά.

Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε στο Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Ο διαχειριστής του site

Κ. Φελιμέγκας